Methode & Prijzen

Upgrade je woning! Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Aanvragen

Verkoopstyling; onze methode

Zo werkt het:

De eerste afspraak gaan we gelijk aan de slag met verkoopstyling. We doorlopen de woning en bespreken de eventuele bijzonderheden. U krijgt dan van ons alle tips en trics die nodig zijn om de woning optimaal te presenteren. Zo weet u dan gelijk waar de aandachtspunten liggen en hoe de sterke verkooppunten van de woning nog beter uitgelicht kunnen worden. Soms zijn het ook echt ‘de kleine dingen’ die het ‘m nog net even doen; even wat meer spulletjes uit het zicht of net die stoel even anders. Ook de buitenkant van de woning en tuin of balkon worden besproken. Met al deze aanwijzingen kunt u direct aan de slag met duidelijke punten en haalbare doelen. Én, ook fijn om te weten, géén gedoe met het kopen van nieuwe spullen. 

We plannen dan ter plekke ook meteen de tweede afspraak in om de foto’s te maken. De foto’s worden waar nodig nabewerkt en daarna digitaal aan u of uw makelaar aangeleverd.

Prijzen verkoopstyling

Verkoopstyling

Intakegesprek waarbij we de woning doorlopen en u van ons directe aanwijzingen krijgt om zelf mee aan de slag te gaan
€ 49,- per uur

Fotografie

Alle vertrekken van de woning worden gefotografeerd, ook de tuin en buitenaanzichten
€ 125,-

360 graden foto

Panoramisch beeld waarmee u helemaal rond kunt kijken in de woning en de kijker het gevoel kunt geven midden in de ruimte te staan
€ 25,- per foto

Re-styling door Upgrade at Home

Hiervoor wordt ongeveer een dagdeel gereserveerd, waarbij we samen met u de handen uit de mouwen steken en ervoor gaan zorgen dat de woonkamer, keuken, slaapkamer(s) badkamer, entree, tuin en terras er opgeruimd en neutraal uit komen te zien. Overtallige accessoires, speelgoed en andere spulletjes worden eventueel in de door Upgrade at Home meegebrachte verhuisdozen gedaan. Meubels en accessoires worden op hun goede plek gezet.  U dient dan nog wel zelf voor de stalling van de verhuisdozen of overtollige meubelen te zorgen.
€ 198,- voor een dagdeel of
€ 49,- per uur

Interieuradvies kort

Heeft u het aardig voor elkaar en lukt het net niet met de finishing-touch, ontbreekt er nog iets of is er toch iets dat u stoort maar waar u de vinger niet op kunt leggen?

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor kleur- en interieuradvies.

Als  ervaren verkoopstylist kijken we met een neutrale blik en ook hier kan het zijn dat er nog wat ontbreekt in de aankleding of dat er juist een teveel aan spullen is of er geen eenheid is.

We gaan meteen aan de slag, u krijgt direct concrete tips en trics en een eerlijk antwoord op uw vragen, en een advies en ideeën om zelf verder mee te gaan werken

€ 145,- (ongeveer 2,5 uur)

Interieuradvies uitgebreid

UItgebreid advies door middel van een nieuwe plattegrond, moodboard of collage van de nieuwe sfeer, met of zonder 3D-visualisatie. Veel is mogelijk en alles in overleg, neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen bepalen hoe we u hiermee het beste van dienst kunnen zijn.

3d-visualistatie

Wanneer een woning of een woonruimte een zeer gedateerde uitstraling heeft, of bijvoorbeeld een nadelige indeling. Of heeft u geen zin of tijd om de woning te onderhouden, opruimen etc. Dan kan een 3D-visualisatie uitkomst bieden.

Een gedateerde badkamer, keuken of donkere en sombere woonkamer kunnen met behulp van een 3D-presentatie opnieuw worden ingericht, een heel andere indeling, nieuwe frisse kleuren en meubelen zijn in 3D een veel goedkopere oplossing dan in het echt en kan toch de kijker een heel goede indruk geven van de mogelijkheden en ruimtelijke indeling.

De prijs hiervan is op aanvraag en geheel afhankelijk van grootte van de ruimte, of er gewerkt kan worden met bestaande (kloppende) plattegronden of dat Upgrade at Home de ruimte moet inmeten. In de visuals word altijd rekening gehouden met de doelgroep en met een realistisch interieurplan.

€ prijs op aanvraag